Szponzoráció

Szponzoráció

"Amennyiben vállalkozásának lehetősége van nagyobb összeggel vagy tárgyi felajánlással támogatni közhasznú alapítványunkat - akár támogatás, akár többféle együttműködés keretén belül - várjuk jelentkezésüket a Elérhetőségek menüben található valamennyi elérhetőségünkön."

 gombÁltalános Szerződési Feltételek

(Tesztelés alatt van!)

 

Engedje meg, hogy bemutassam önnek a Jelnyelvi Tolmácsok a Hallássérültekért Alapítványt.

A Jelnyelvi Tolmácsok a Hallássérültekért Alapítvány 2006-ban alakult, mint jogi személyiséggel rendelkező, közhasznú szervezet.
Elsődleges célja, a különböző fogyatékkal élő emberek mindennapi életében az akadálymentesítés, esélyegyenlőségük biztosítása. Alapítványunk elsősorban hallássérült emberekkel foglalkozik. Az alapítok 2006-ban hozták létre a szervezetet. Alapítványunk kuratóriumi és felügyelő bizottsági tagjai is mind  megváltozott munkaképességűek. Hallássérültek, illetve mozgásában korlátozott személyek.
A Jelnyelvi Tolmácsok a Hallássérültekért Alapítvány Fővárosi Jelnyelvi Tolmácsszolgálata 2007. január 1-én kezdte meg működését, és az óta folyamatosan biztosítja a térítésmentes, valamint térítéses jelnyelvi tolmácsszolgáltatást. A kezdetek óta a mindennapi élet számos területén biztosítjuk ügyfeleink számára az infó-kommunikációs akadálymentesítést. Jelnyelvi tolmácsszolgálatunk három főállású, valamint tíz megbízásos jogviszonyban álló tolmáccsal dolgozik.

A fenntartáshoz szükséges anyagi keretet, pályázat útján nyertük el az Emberi Erőforrás Minisztériumtól 2012. június 1.-2015. március 31. időszakra.
A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft, mint módszertani központ által, 2012. június 1. és 2013. március 31-i időszakra vonatkozó statisztikákból kitűnik, hogy tolmácsszolgálatunk a legjobban teljesítő tolmácsszolgálatok közé tartozik. (http://fszk.hu/wp-content/uploads/JTSZ-igénybevételi-adatainak-elemzése-20120601-20130331.pdf)

A pályázati időszakon belül megváltoztatott támogatási rendszer anomáliái miatt azonban, minél magasabb óraszámot, illetve minél több tolmácsolási esetet látunk el, a támogatási összeg ezzel arányosan csökken.

Alapítványunk azonban fontosnak tartotta, hogy a szerződéses jogviszonyban álló tolmácsai számára a munkabérüket 100%-os fizesse ki, egyedüliként az országban.

Ezzel azonban sajnos olyan anyagi helyzetbe kerültünk, amely a továbbiakban az alapítvány, és az általa működtetett jelnyelvi tolmácsszolgálat fenntartását, és működtetését veszélyezteti mivel alapítványunk az elmúlt két évben, legnagyobb sajnálatunkra a fent említett okok miatt veszteségessé vált.

A fenti statisztikai adatokon túl, még megemlítenénk, hogy tolmácsszolgálatunk több száz fős ügyfélkörrel rendelkezik.

Nehéz döntés után jutottunk el oda, hogy önökhöz fordulunk támogatásért, de jelen helyzetünkből, ebben a pillanatban nem látunk más kiutat.

Minden támogatást megköszönünk és hálával fogadunk, annak érdekében, hogy jelnyelvi tolmácsszolgálatunkat az eddig megszokott minőségben és színvonalon tudjuk tovább működtetni!


Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen támogatná alapítványunkat, az alábbi bankszámlán teheti meg:

Jelnyelvi Tolmácsok a Hallássérültekért Alapítvány
(Alapító bejegyzés száma: 0100/Pk.60881/2006, Nyilvántartási szám: 01-01-0010062)
OTP Bank: 11706016-20821526

Alapítványunk igazolást állít ki az önök részére, melyet a társasági adó csökkentésére tudnak felhasználni!